Annons
Annons

Fira Internationella Kvinnodagen med mig, Lindex & ELLE!


 

Kom och fira internationella kvinnodagen med mig och Lindex!! Kom och fira Internationella Kvinnodagen med mig, Lindex & ELLE! 

Åh, det är så himla kul att jag har äran att få bjuda in DIG och en kompis till ett intimt event i Lindex Showroom. Alltså det visningsrum som bara vi journalister och stylister har tillgång till, där kommande kollektioner visas upp och kläms på. 

Det vore så kul om du ville komma. 

Under kvällen kommer också Lindex hållbarhetschef Sara Winroth berätta om Her Project: en utbildning med mål att förbättra kvinnliga textilarbetares situation och hälsa i Asien och Afrika, både på och utanför jobbet. Det är ett så viktigt arbete som Lindex gör och det känns otroligt roligt att få vara en del av den här satsningen på något som ligger mig personligt varmt om hjärtat.

Vi bjuder in till after work med lättare tilltugg, inspiration och kvinnlig boost helt enkelt. Och när vi har göttat oss lite av allt möjligt härligt så kan man sen shoppa loss i butiken till 10% rabatt samtidigt som Lindex skänker 10% till HER project. Win-win!

Tid & Plats: 8 mars klockan 17 i Lindex Showroom i Stockholm

Först till kvarn – begränsat antal platser!

Annons

O.S.A här senast 6 mars

Hoppas verkligen du och en kompis kan komma! #LindexHER

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(5)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar