Annons
Annons

10 ekologiska skönhetsfavoriter


 

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Jag läser just nu Hannah Sjöströms fina bok Naturligt Snygg och blir så himla inspirerad. Dels är det så härligt att se att vi (och med vi menar jag industrin och oss konsumenter) har kommit en bra bit på vägen och dels blir jag själv typ förvånad över hur bra jag själv är på att välja hållbart och ekologiskt när det kommer till skönhet. Skönhet har liksom känts som den sista utposten när det handlar om både hållbarhet och ekologiskt. På många sätt är det fortfarande det med de stora beautyjättarna som inte verkar göra mycket för att förbättra för någon. Men. Jäklars vad det hänt mycket. Det poppar upp nya märken hela tiden och de befintliga skapar nya ekologiska linjer. Nu gäller det för oss konsumenter att visa att det är det här vi vill ha! Därför vill jag tipsa om de produkter som jag har i mitt eget badrumsskåp och använder, vissa dagligen. Bra kvalitet, hållbart och gott för både samvete och planet. Här får du mina 10 ekologiska skönhetsfavoriter.

Annons

Läs också: 

Jag – helt klädd i ekologiskt!

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Magisk olja från Björk&Berries. Använder den istället för hudkräm helt enkelt. Bara den. Räcker gott.

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

H&M har släppt en conscious beautylinje som verkligen är toppen, den här läpp och kind-grejjen är perfekt nu på sommaren när man kanske inte vill ha så mycket annat smink.

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Ett veganskt hårspray – låter kanske konstigt men är toppen på alla sätt. Starkt och pålitligt och fritt från parabener och annat. Från Maria Nila.

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Fötterna ska också ha sitt, jag gillar Natura Sibericas olika hudvårdsprodukter, väldigt krämiga och mjukgörande. Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Estelle&Thild har varit med länge och nu och dessutom varit tongivande i Sverige på att bygga ekologiskt och organiskt. Deras kroppsolja dofta ljuvligt och gör gott!Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Maria Åkerberg är en favorit – de gör både kroppsvård, hårvård och smink. Den här moulding cremen använder jag typ varje dag.

 Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Favoritlacket (förutom Essie såklart) Ciaté har nu äntligen kommit ut med en naturlig linje, Pure Pots kallas den och kommer i flera färger. 

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

En handkräms favvo från H&M Conscious – den är verkligen toppen!Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Sist men inte minst, en smart box från Maria Åkerberg med tre olika toner. Love!

Ekologisk hudvård - går det? Hur enkelt som helst - här är mina 8 bästa produkter!

Läppbalsam!! Använder man ju liksom non stop – det här från UNE är både mjukgörande och har fina nyanser!

Här hittar du massor av fler shoppingtips kring mode och hållbarhet

10 ekologiska skönhetsfavoriter.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(16)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar