Annons
Annons

A day in the life


 

A day in the life - såhär såg min onsdag ut!

Från morgon till kväll – såhär såg min onsdag ut! En riktigt fantastisk dag om jag får säga det själv, rolig och full av social härlighet.

Jag började dagen med frukost hos &other stories och deras kontor på Kungsholmen, vi åt gott från Pom&Flora och fick höra om hela resan från start tills där vi är idag, en spännande story om att alltid vilja inkludera och inspirera. A day in the life - såhär såg min onsdag ut! A day in the life - såhär såg min onsdag ut!

Annons

Därefter mötte jag upp Anja för att jobba vidare med vårt projekt – och ja, ni har säkert gissat det – det kommer bli en podd, wihoooo. Mer om det väldigt snart!

A day in the life - såhär såg min onsdag ut!

Sen gick jag och Rocco vidare för ett litet möte med Gina Tricot – kolla in deras härliga höst, färgsprakande med starka mönster och roliga detaljer –  alla blommor –  love it! Efter det hann jag med några timmar med datorn då Rocco sov en lång stund i vagnen, tack för det Rocco-Pocco!

A day in the life - såhär såg min onsdag ut! A day in the life - såhär såg min onsdag ut!

Efter att ha hämtat Essie på förskolan åkte vi över till Cajsa och Maj för megamysig spontanpicknick vid vattnet. Alltså hur mycket älskar man inte sommaren? När man får såna här ljuvliga kvällar så är det som om livet är så komplett det bara går. Jag och Cajsa satt och förundrades över att vi, som känt varandra i många år, rest massor tillsammans och liksom blivit vuxna tillsammans, plötsligt som över en natt är FEM personer när vi ska umgås hon och jag och barnen. Det är inte klokt. Så häftigt.

A day in the life - såhär såg min onsdag ut! A day in the life - såhär såg min onsdag ut! A day in the life - såhär såg min onsdag ut!

En sak jag verkligen älskar är hur mycket mina barn trivs med och tycker om mina vänner. Cajsa blir liksom som en extraförälder till Essie för att de är så nära varandra, det är så fint att jag får tårar i ögonen bara jag ser den här bilden. Vänner och familj alltså, vad mer behöver man?

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar