Annons
Annons

Angående samarbeten


 

Nina Campioni wears Nibu rain boots, Davidas cashmere sweater, Gant Rugger shirt and Acne Studios black jeans. The colors in the back is natures love. Welcome to my blog!

Hörrni, jag tänkte vi skulle prata allvar lite kring det här med samarbeten. Jag känner att det är så viktigt att vara ärlig, ja dels överlag men också just här i bloggen. Jag vill att ni ska kunna lita på att det jag skriver här – det är ärligt, på riktigt och mitt liv.

Annons

Samarbeten med olika företag blir allt vanligare för bloggar och ju större man blir som blogg/bloggerska desto mer förfrågningar får man från olika företag, föreningar och annat som gärna vill göra något tillsammans. Det är ju superkul och faktiskt också nödvändigt för många bloggare. Jag jobbar ju också som skribent och programledare så jag har ju inkomst från andra håll men om jag bara skulle leva av bloggen så skulle man nog helt enkelt inte överleva. Därför tycker jag det är toppen och helt rätt att bloggare överlag gör samarbeten, helt enkelt för att få lön för allt jobb man lägger ner på sin blogg. Precis som vilket jobb som helst helt enkelt. Men. Så är det ju det här med trovärdigheten. Det är därför jag skriver det här inlägget. Jag vill och hoppas att ni ska lita på att de samarbeten jag gör är ärliga och transparenta. Jag kommer alltid skriva ut om det är ett samarbete. Till exempel ”Det här inlägget görs i samarbete med XX” så att ni tydligt vet att här är det ett samarbete. Jag kan också lova er att jag aldrig kommer göra ett samarbete som inte känns rätt i magen, som handlar om produkter eller tjänster jag inte kan stå för eller aldrig skulle använda. Ni ska kunna lita på att ”även” om det är ett samarbete med en partner så är det för att jag gillar just det företaget/den produkten eller vad det nu må vara. Så egentligen är ett ”sponsrat inlägg” inte så annorlunda mot ett vanligt. Men jag kommer vara noga med att märka upp så att ni aldrig någonsin ska behöva känna er osäkra. Det gör ju också att ni till hundra procent kan lita på att om ett inlägg inte är märkt med ”sponsrat” så får jag inte ett spänn för att hylla en viss produkt, bära ett visst plagg eller liknande utan jag skriver om det för att jag verkligen vill tipsa dig helt enkelt. Så förhoppningsvis kommer ni känna att allt är transparent, ärligt och helt enkelt bara toppen. Kommentera gärna om ni har åsikter eller frågor om det här. Kram på er!

(5)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar