Annons
Annons

Babyshower 2.0


 

Jag har världens bästa vänner - fick en underbar babyshower och var i chocktillstånd hela dagen!!

Alltså jag har världens bästa vänner!! Blev totalt golvad av överraskning i lördags när jag plötsligt blev upphämtad av Ellan och Cajsa. Jag fattade verkligen INGENTING. Dels räknar man ju såklart inte med att bli överraskad, inte ens till min möhippa var jag förberedd, och dels är ju det här barn nummer två.

Annons

Inte kan man få det så lyxigt att man får en babyshower för varje barn!? Men det fick man tydligen, tjihooo. Efter att jag blivit kidnappad blev jag omhändertagen med en gravidmassage på Axelssons Spa (thank u very much!) och sen megahärlig brunch på Berns Salonger där också Olle och Daniel anslöt till bordet. I ett nafs blev dagen ännu lyxigare eftersom jag nu hade alla mina bästa hos mig. Vänner, mat och presenter – vad mer kan en önska? Jo att Åhléns hade 50 procent rabatt på alla sina barnkläder så att vi också kunde fynda lite fint till den kommande bebisen. Lyckad dag indeed! Tusen tack kära vänner för att ni alltid gör mig så glad!Jag har världens bästa vänner - fick en underbar babyshower och var i chocktillstånd hela dagen!!  Jag har världens bästa vänner - fick en underbar babyshower och var i chocktillstånd hela dagen!!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar