Annons
Annons

Babyshower – överraskad IGEN!


 

Alltså lyxen - fick ÄNNU en babyshower innan due date!

Alltså lyxen – fick ÄNNU en babyshower innan due date! Jag har säkert sagt det förr men har jag inte de bästa vännerna eller vad!?  Blev totalt mega-överraskad – hade ju redan fått en shower plus att jag fick ju en av det här gänget redan när jag väntade Essie, men som vårt motto med livet är: alla tillfällen då man kan fira bör man ta vara på – så TACK älskade älsklingar.

Annons

Jag blev upphämtad med bil hemma och körd till bästa Supper där vi åt alldeles för mycket mat och drack svingoda alkofria drinkar. Älskar att både shower och presenter i mina fina kompisgäng liksom går mer i mammans tecken än i bebisens tecken – alltså god mat och presenter till mig snarare än fluffiga cupcakes, bebiskrämer och blöjtårtor. TACK igen bästa finaste roligaste tjejerna. Alltså lyxen - fick ÄNNU en babyshower innan due date! Alltså lyxen - fick ÄNNU en babyshower innan due date! Alltså lyxen - fick ÄNNU en babyshower innan due date!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar