Annons
Annons

Blekinge i mitt hjärta


 

Blekinge i mitt hjärta!

Hela helgen har spenderats på landet i Blekinge. Ren och skär avkoppling. Eller tja, inte ren och skär, vi har jobbat ganska mycket också med det nya huset som vi köpte förra sommaren och som behöver renoveras från SCRATCH…men även sånt jobb är avkoppling på något sätt. Vi håller ju på med lite projekt här nere hela tiden som ni kanske märkt tidigare, från tex här och här. Så härligt att få riva och slita med kroppen istället för att sitta framför datorn hela tiden. Ska dokumentera så ni får hänga med under tiden också, det är så himla kul att bygga nytt!!

Annons

Det är så vackert här nere nu med alla rapsfält som möter skogen i alla gröna färger. Bländande.

Blekinge i mitt hjärta! Blekinge i mitt hjärta!

Blekinge i mitt hjärta! Blekinge i mitt hjärta! Blekinge i mitt hjärta!

Laga frukost på gammal vedspis – magi.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar