Annons
Annons

Blue Girls Weekend


 

Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart!

Årets Blue Girls-helg blir också min sista ut-å-fara-helg innan due date – så jag njöt lite extra av att vara på äventyr i Frösakull utanför Halmstad. Hela gänget packade in sig i Fridas fina sommarställe utmed havet och så började helgens storartade schema. Det bästa med det här gänget är att det inte finns någon som gnäller över något – vi tar oss an alla utmaningar, oavsett om det är något man gillar eller inte – man kan alltid testa. Inställningen till livet, vänskapen och utmaningar är inspirerande. Fredagen gick åt till mat, bubbel och babbel. Vi var flera som inte setts sen jul eller mer så vi hade en del att ta igen. På lördagen serverades frukost klockan 08, efter det promenad i solen (och blåsten som ni ser) innan dagens första utmaning som var att försöka vara kreativ med lera – och det här var VERKLIGEN en utmaning för nio fotbollstjejer som är mer klumpiga än delikata om man så säger, haha. Det blev en del skratt åt diverse ljusstakar, elefanter och sneda skålar. Efter det kom en instruktör och körde Soma Move med oss – ni ser bild nedan på hur kämpigt det var för någon i vecka 35. Belöningen för detta tuffa träningspass blev vedeldad badbalja och pizza utmed havet och snack hela natten lång. De här tjejerna – imponerande, inspirerande, roliga, underbara och starka. <3

Annons

Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart! Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart! Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart! Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart! Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart! Den årliga Blue Girls-träffen gick av stapeln, denna gång i Frösakull utanför Halmstad - fullt schema hela helgen - underbart!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(5)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar