Annons
Annons

Date night i Karlskrona


 

Date ngiht med min kära man i Karlskrona city!

Då och då händer det att sommarlantisarna går på stan som vanliga människor, då tar vi av oss de där kläderna vi bott i i en vecka, tar på oss rena underkläder och lägger på lite rouge på kinderna och bokar bord på lokal. Typ. I alla fall, jag och min käre man försöker att en gång i veckan umgås lite på tu man hand och försöka prata om andra saker än förskola, vad vi ska äta till middag och om Rocco bajsat under dagen eller inte så därför drog vi till stan och käkade middag på mysiga Sjörök i Karlskrona. Rocco crashade dock vår lilla date så det slutade ändå med att vi pratade om honom, Essie och allt annat som rör barnen. Fail men det är väl bara att inse att det är så, livet liksom. Mysigt var det oavsett, maten var god och rieslingen krispigt kall. Njutigt värre.

Annons

Mina ringar nedan kommer från CU Jewellery och Drakenberg Sjölin.

Date ngiht med min kära man i Karlskrona city! Date ngiht med min kära man i Karlskrona city! Date ngiht med min kära man i Karlskrona city!

Date ngiht med min kära man i Karlskrona city! Date ngiht med min kära man i Karlskrona city! Date ngiht med min kära man i Karlskrona city! Date ngiht med min kära man i Karlskrona city!

Date ngiht med min kära man i Karlskrona city!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar