Annons
Annons

#OOTD – det blommar på


 

Nina Campioni outfit of the day

Ibland kan man känna sig osäker på vissa plagg. Den här klänningen är ett sådant plagg. Jag köpte det utan att prova på rea (en klassiker och en av de rea-regler som jag själv mässar om att man inte ska bryta, dumt dumt dumt, såna köp blir aldrig bra) pga billigt, såg snyggt ut och hade tidsnöd. Jag köpte en storlek större eftersom jag inte hann prova och tänkte att jag var smart. Och. Jag gillar klänningen men vet inte om det är riktigt jag. Vad säger ni? Ska jag sälja vidare eller skänka eller behålla? Tacksam för input!

Annons

//Stövlar, Blankens//Klänning, H&M//Väska, Prada//

Läs gärna också:
9 plagg som alla borde ha i sin garderob

Nina Campioni outfit of the day Nina Campioni outfit of the day

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons


Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar