Annons
Annons

Ekologiska nyheter – skor av trä!


 

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Så var det dags för ännu en sväng för det oerhört populära inslaget (inbillar jag mig) med ekologiska nyheter, både inom skönhet och mode. Spännande grejer på gång så vi kör igång direkt tycker jag!

Läs gärna också:
9 ekologiska skönhetsfavoriter
10 hållbara favoriter

Annons

No firm säljer plagg på beställning - bra för miljön!

Nya satsningen NO FIRM säljer fantastiskt fina plagg i en helt ny och förhoppningsvis revolutionerande filosofi – nämligen att inget plagg sys upp om det inte finns en beställning – därav ingen produktion i onödan. Hur bra? Man arbetar med oberoende designers och här ligger makten fullkomligt hos oss konsumenter. Spännande!

Skomärket Vagabond släpper sneakers gjorda av trä

Skomärket Vagabond släpper sneakers gjorda av trä! Skorna är gjorde av återvinningsbart körsbärsträ där alla komponenter har vegetabiliskt ursprung. Detta är en del av Vagabonds innovation- och utvecklingsprojekt, Vagabond Atelier, med syfte att skapa en mer hållbar produktion. I denna tillverkningsprocess fästs ett tunt trälager samman med ett bomullsunderlag, tekniken har utvecklats för att säkerställa både hållbarhet och resistens, ytskiktet etsas därefter med laser för att ge en läderliknande känsla. Coolt va!?

Eco Cosmetics Baby & Kids Solkräm SPF 50 Neutral

Såhär i (snart) sommartider kan det vara värt att ha koll på att det finns ekologiskt solskydd för barn – bäst är ju skugga och kläder men ändå, det funkar ju inte alltid. Den här gillar jag från Eco Cosmetics. 

 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar