Annons
Annons

EKOLOGISKA NYHETER FRÅN SKÖNHET OCH MODEVÄRLDEN


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Med tanke på hur mycket som sker inom ekologiskt mode och skönhet så tänkte jag köra en round up då och då för att uppmärksamma märken, kedjor eller produkter som är nya på marknaden!

Dags för ännu en runda av ekologiska och hållbara nyheter från mode och skönhetsvärlden. Det händer ju så mycket kul på detta ämne nu, det märks att alla företag arbetar innovativt med att försöka hitta lösningar på resursslös, gifter, utsläpp, slit och släng och så vidare som pågått alldeles för länge. Här är några av de senaste bra initiativen så som jag ser dem!

Annons

Läs gärna också:
Veganska superläckra skor!
Nyhet – skor av trä!

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

staFrån och med nu kan man få barnens ytterplagg lagade till självkostnadspris på Polarn o Pyret. Så himla bra då barns ytterplagg tenderar att få sig några törnar här och där, bättre då att laga än att slänga och köpa nytt!

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

SOC på Stadium satsar på hållbarhet under namnet ReRun och lanserar en ny miljöanpassad löparkollektion. Löparkollektionen för dam och herr består av kläder gjorda av återvunnen polyester och är varumärkets största satsning på återvinning och hållbarhet.
En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Esprit tilldelades Peta Vegan Fashion Award 2017 i kategorin ”Best Women´s Accessory” för sin mörkblå veganska väska i läderimitation. Peta är världens största djurrättsorganisation och håller årligen ”Vegan Fashion Award” för att hedra elegant, innovativt och djurfritt mode. Förutom rena veganska material är hållbarhet och rättvis produktion viktiga faktorer som beaktas bland experterna i juryn.

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Nu tar också skokedjan Deichmann – som flera andra kedjor redan börjat med – betalt för plastpåsar för att genom detta minska användandet av plastpåsar i världen. Överskottet ska gå till lokal välgörenhet. Deichmann vill uppmuntra kunderna att återanvända sina påsar och därigenom bidra till en bättre miljö.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar