Annons
Annons

Ekologiska nyheter från skönhet och modevärlden


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Dags för ännu en vända med härliga ekologiska nyheter från mode och skönhetsvärlden. Nu kör vi!

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Har ni testat menskopp? Jag älskar det – så smart, både ekonomisk, hållbarhetsmässigt och för våra kroppar. Monki fortsätter kämpa för bra saker för oss tjejer och kvinnor. Menskoppen är ett användarvänligt, säkert, återanvändningsbart och ekologiskt alternativ till tamponger och bindor. Monki-menskoppen kommer i en begränsad upplaga i utvalda Monkibutiker och online i mitten av juli.

  En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Svenska Sofie Bly gör vegetariska och veganska skor som inte bara gör minimal påverkan på vårt klimat – de är också skitsnygga! Här har jag på mig ett par till exempel. De är 100 % animal free och producerade av nya hållbara material så som organisk bomull, återvunnen denim, och plantläder. Inte många skomärken kan stoltsera med det!

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Isabella Löwengrip är en smart tjej. Nu lanserar hon Second Chance under sitt varumärke Löwengrip Care & Color som är en andrasorteringsshop där fullgoda produkter i defekta förpackningar (så som tryckfel eller liknande) säljs till ett reducerat pris istället för att kasseras. Toppen säger jag!En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Annons

Mångas doftfavorit Bamford kommer nu till Sverige. Först ut är Hotel Diplomat som erbjuder deras produkter i sina rum men också i sin shop, i höst kommer produkterna också att säljas på NK. Bamford är ett naturligt varumärke med naturliga ingredienser.

 

Fler ekologiska nyheter hittar ni här: 
Fyra nya smarta ekologiska modenyheter – skor av trä!
Lista på ekologiska och hållbara nyheter

 

(8)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar