Annons
Annons

Ekologiskt mode och skönhet – nyheter!


 

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Ekologiska nyheter: Det händer så mycket på det här området att jag lätt skulle kunna göra ett sånt här inslag varje vecka men varannan låter mer rimligt tycker jag! Ni som följt med ett tag vet att jag verkligen förespråkar hållbarhet, ekologiska val och medvetenhet kring vad vi konsumerar och varför. Jag gör de här inläggen för att hjälpa er att göra mer medvetna val när ni shoppar helt enkelt.

Annons

Läs också: 
Ekologiska nyheter – återvunna badkläder
Ekologiska nyheter – ekologisk solkräm!

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Min lilla Essie gör det och många fler med henne – alltså älskar Frida Fahrmans kollektion med barnmärket One We Like – fina fjäderprint på ekologisk bomull.

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Om jag fattat det rätt så ska man använda så lite produkter som möjligt i underlivet men om man har behov så känns det här som ett vettigt alternativ –  ett helt nytt märke, Organic Intimare Care, svenskt, veganskt och eko. En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Klädmärket Noa Noa har ett starkt hållbarhetstänk och nu har man släppt en ny kollektion On this note by Noa Noa som blandar ekologisk bomull med nya material som majsfiber, sojabönproteinfiber och bananfiber – snacka om innovation!En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Megamjuka och fina pyjamasar för stora och små hittar man numera hos nya märket The Sleepy Collection. Essie har ett prickigt nattlinne i absolut mjukaste ekologiska bomullen och hon älskar den. En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

En sajt som samlar alla bra hudvårdsmärken på ett och samma ställe – det vore väl nått? Ett ställe där man kan shoppa utan oro – det vore drömmen. Precis det har Under Your Skin. Alla deras varumärken har gått igenom ett extremt litet nålsöga när det gäller hormonell påverkar, gifter, metaller och annat skit. Ett annat tips på samma tema är Naturligt Snygg.

 

 

(20)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar