Annons
Annons

Fredagsviben


 

Cos firade 10 år med galet god middag på nya Almahuset och jag lyckades pallra mig ut för en trevlig kväll!

Veckans låt: Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte men den spelas ju för faen hela tiden så man har ju inget val.

Veckans klipp: När män får frågor som kvinnor brukar få på röda mattan så känner de sig obekväma – det här klippet är SÅ bra. 

Annons

Veckans bästa: Att det finns så mycket bra poddar gjorda av kvinnor just nu – några av mina senaste favoriter är Penntricket med Cissi och Lady Dahmer om feminism och annat vettigt och Krampodden om mobbing och psykisk ohälsa. Missa inte.

Veckans sämsta: Hur den här skolan hanterar en kris men mammans svar är episkt och något vi alla borde lära oss av.

Veckans fråga: Om nu Nordea inte kan ta höjda avgifter så kan de väl ta lite pengar av sina vd-löner, styrelselöner, fallskärmar och andra rikemanskronor istället för att hota sin stackars personal om att man ska flytta utomlands. Oansvarigt och tramsigt och hade jag varit kund i den banken hade jag flytt direkt.

Veckans smartaste: Denna vecka lägger vi till Mest Rakryggade till ordet smartaste, Claudia Galli bryter med Rix Morgon Zoo när de gör saker hon inte är bekväm med – människor med ryggrad, moralisk kompass och ståndaktighet är människor jag högaktar. Heja dig Claudia.

Helgens plan: I morse åkte jag ner till Kalmar för att sen åka vidare till Öland och checka in på det här stället – nu ska här redigeras färdigt en bok eller två i EN HEL VECKA. Vad ska du göra?

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar