Annons
Annons

Fredagsviben


 

Nina Campioni wore kimono from By Timo, pants from Emma Elwin x Boob, bag from Bukvy and shoes from Tiger of Sweden on yesterdays H&M Global Change Awards

Veckans låt: Jag ÄLSKAR Chance the Rapper – sötare och finare människa i hiphop-världen går nog knappast att hitta.

Veckans klipp: Man gör ju för få pranks i sitt liv – de här är underbara!

Veckans bästa: Bölade rätt friskt av det här vackra mänskliga.

Annons

Veckans sämsta: Alltså vad är det MED världen? I Tjetjenien torteras du om du är homosexuell. Detta sker alltså 2017. Det är så vidrigt att det inte går att ta in.

Veckans fråga: En av världens bästa humorserier går i graven och jag undrar nu – har du något bra tips på rolig tv-serie som substitut?

Veckans smartaste: Jag kan inte släppa de här coola innovatörerna som jag träffade häromkvällen. Enrica Arena från Italien till exempel, hon har kommit på ett sätt att använda citrusskal till att göra textilier och nu finns hennes första kollektion som hon gjort med designer Salvatore Ferragmo i butikerna, så jäklars mäktigt. En bralla gjord av apelsin liksom.

Helgens plan: Essie fyller år i påskhelgen men vi ställer till med kalas i helgen då de flesta är hemma istället för under ledigheten, dessutom är svärföräldrarna här på besök så jag räknar med fullt ös!

Ha en fantastisk helg alla!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar