Annons
Annons

Fredagsviben


 

Just nu: Tar för första gången den här veckan en paus själv när Rocco sover och kollar på senaste Game of Thrones med plutten sovandes på magen, goset!

Veckans låt: Såg Svts program Hitlåtens Historia och haft Some die young på hjärna sen dess.

Annons

Veckans klipp: Att skratta åt folk som gör misstag är ändå lite av livets goda eller hur hehe?

Veckans bästa: Att jag lärde mig att säga nej till några saker som hade gjort min vecka så mycket stressigare – förvisso ångrar jag att jag tackade nej till vissa saker (som en partybrunch!)  men åh det är för att jag lider av sån FOMO. Men man kan inte vara med på allt så är det bara.

Veckans sämsta: Ok, det är ju inte så att jag inte har kläder i min garderob men vi ska på bröllop i Rom om två veckor och jag har aldrig haft så svårt som den här gången att hitta något att ha på mig – jag ser klänningen framför mig, vet exakt hur den ska se ut men den finns verkligen ingenstans – blir tokig!!

Veckans fråga:  det här boxartramset, Alltså finns det något sunkigare äntvå tuffa killar som ska låtsas mucka framför kameran samtidigt som två lättklädda damer står bredvid och ler… jösses, 2017 ringde och sa att ni är alla stora töntar.

Veckans roligaste: Det är så roligt att jobba med Anja, jag är så himla peppad på vårt kommande projekt!

Helgens plan: Det är hög tid att börja packa, på onsdag drar vi mot Italy…så helgen får gå åt till fix och trix inför det, men också lek och stök med kidsen och kompisar förstås!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar