Annons
Annons

Fredagsviben


 

Vi har blivit med podd - Världens bästa människor med Anja Forsnor och Nina Campioni

Just nu: Håller jag på att fixa håret medan jag väntar på att den här posten ska laddas upp – italienskt internet är verkligen cosi cosi om man säger så – och sippar på ett glas prosecco, snart bär det av till apertivo här i Rom!

Annons

Veckans låt: På ett sätt känns det lite tråkigt med tanke på att låten spelas om och om igen just nu, men det är något med Pharrells röst, det är som om den är skapad att få en att vilja ha mer och mer hela tiden. Hans ”hey” bara sätter sig. Frågan är bara vad Katy Perry egentligen håller på med i videon? Så snark på den kvinnorollen.

Veckans klipp: Eventuellt något av det viktigaste samhällen och föräldrar måste deala med just nu.

Veckans bästa: Jamen kan det bli något annat än: detta!

Veckans sämsta: Såg nu säsongsavslutningen av Game of Thrones – lite lamt va? Utan att spoila så kändes ju slutscenen så otroligt Hollywood-dramatisk att man typ kräktes lite.

Veckans fråga: Det måste ju ändå vara jäkligt roligt att vara Taylor Swift? Känns som att hon gör exakt vad hon själv vill och gör det på ett grymt sätt!

Veckans roligaste: Händer ikväll och imorgon – bröllopshelg i Rom coming up!

Helgens plan: Ja som sagt, bröllop i Rom, prosecco, värme, klänningar, god mat, fina vänner, Rocco på toppenhumör (hoppas vi) och massor av bilder till er på måndag!

Trevlig helg ya’ll!!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar