Annons
Annons

Fredagsviben – tack Chris Cornell


 

En så härlig kväll med Susanne Histrup för att fira Cubus 1 år i sin fina flagshipbutk!

Veckans låt: Lyssnar du på P3 Din Gata? Älskar det och igår dansade jag loss i vardagsrummet till den här bästa låten, så bra mix av gammalt och nytt.

Veckans klipp: Såna här klipp kan jag kolla på i dagar – kan inte få nog. (sen kan man ju ofta sakna kvinnliga representanter i dessa listor om man så säger…)

Annons

Veckans bästa: Yey, nu finns ännu en säsong av Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix – älskar denna quirky, mysiga serie! Och kan ni FATTA att Twin Peaks är tillbaka i helgen!?! GUD.

Veckans sämsta: Chris Cornell – en av världens mest fantastiska rock-röster och mest fantastiska människor har försvunnit från oss. Så jävla ledsamt. Fatta vad mycket han har gjort för människor runt omkring honom, inte bara med sin musik utan faktiskt räddat liv (väldigt engagerad i flyktingkrisen här i Europa tex), men han kunde inte rädda sitt eget. Saknad.

Veckans fråga: Tappade min Samsung Galaxy i marken och nu är den död, snyft, någon som vet hur man kan få tag i bilderna på telefonen på något sätt? Mitt program Android Grabber funkar inte då man inte kan slå in min personliga kod på displayen…alla tips mottages tacksamt!

Veckans smartaste: Den här bildserien från Oprah Winfreys tidning ”O Magazine”. Heja!

Helgens plan: Eventuellt föda barn – vi får se. BF är på söndag men om inget händer blir det picknick, grillat, Skansen och vila. Jag lovar denna gången, jag SKA vila.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar