Annons
Annons

Gravid vecka 25


 

Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25!

Gravid vecka 25 – plötsligt har två veckor bara försvunnit utan att jag hunnit reflektera eller skriva om det, får man ju ”tacka” modeveckan för antar jag. För det ÄR ju rätt skönt när ännu en vecka passerat i graviditeten. Inte för att jag på något sätt längtar efter förlossningen… helt ärligt vet jag inte var mina känslor är kring allt det här. I helgen sa jag till Simone ”hallå, vi har inte ens pratat om att vi snart ska bli fyra i familjen!?”. Han såg på mig ”nä, det är sant”. Och så var det med det, för sen skulle Essie baka kakor till oss i hennes lilla kök. Det är väl lite så när man redan har ett barn gissar jag, man hinner inte reflektera och man har inte tid att föreställa sig hur saker och ting ska bli. Kanske är det bara bra? Har du flera barn? Hur har det varit för dig?

Annons

Plötsligt känns 15 veckor (+-) ganska kort tid kvar? Maj känns i och för sig enormt  långt borta, särskilt som snön ringlar ner utanför fönstret, men ändå. Nästa vecka ska vi till BM igen och då ska vi ha bestämt vilket BB vi ska skriva oss på – inte för att det känns som att det spelar någon roll, vi kvinnor får aldrig någon trygghet i det här med att föda barn oavsett vilken del av världen vi bor i verkar det som. Om ni vill göra något aktivt kring förlossningsvården i Sverige – kika in på Födelsevrålet! Vi vill åka till BB Stockholm, men det vill ju också alla andra i den här stan eftersom man stängt de andra två BB som tidigare var de bättre alternativen (tack för det politikerna) så nu funderar vi på mellan Karolinska och Danderyd, någon som har några erfarenheter? Eftersom jag ska gå på aurora-samtal så vill man helst att man ska gå på det ställe som man kanske, kanske har en chans att få en plats på sen när det väl sätter igång, så därför känns det här ”valet” något mer viktigt den här gången.

Bra saker med vecka 25: Jag har äntligen skaffat mig en amningskudde!!! Jag var lite på väg under tiden jag var gravid med Essie men tänkte, äsch, känns onödigt, man kan väl använda vanliga kuddar liksom? Men så berättade Frida att det var den bästa investering hon gjort i sitt gravida liv typ så jag tänkte ja vaffan, vi testar. Och hej hej hallå – det bästa jag gjort. Amningskudden är nämligen inte bara bra för perioden då man ammar utan en himlagåva till den gravida sömnen. Så sjukt skönt för både rygg, ben och mage att få en bra position i sängen. Jag har testat den här som ni ser på bilderna som heter bbhugme  som jag hittade på Jollyroom och ja, jag spoonar den mer än Simone om man säger så, haha. Ni ser ju hur kär jag ser ut på bilderna…Ett toppentips helt enkelt!

Mindre bra saker med vecka 25: Mitt sociala liv är inte direkt high life om man säger så. Var ute i lördags för att fira min bästa som fyllde år, var helt slut i två dagar efter, kanske till och med tre. Då var jag ändå i säng vid midnatt. Och hade sovit en stund på eftermiddagen innan. En orkar alltså inte ut och röra på sig längre om kvällarna, känns lite trist och framför allt känns det tråkigt att inte orka hänga med sina piggare vänner. Men, allt har sin tid osv….Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25! Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25! Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25! Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25! Gravid i vecka 25 - tiden känns som den går stilla men nu har jag äntligen köpt en såndär gravidkudde - vilken grej, så jäkla skönt!! Läs mer om hur det är att vara gravid i vecka 25!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar