Annons
Annons

Gravid Vecka 26


 

Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd!

Gravid vecka 26: Det känns som jag är inne i lite varannan vecka- mode, den här veckan är jag positiv, känner mig stark, tränar mycket, känner mig ”normal” liksom. Så himla skönt. Speciellt med tanke på att det helt plötsligt kommer en vecka med förkylning, dämpat humör och noll ork. Idag har vi varit på besök hos BM (Simone följer med på alla), allt såg bra ut, bebisens hjärta bankade på för fullt och mina järn – och sockernivåer var godkända. När vi skulle säga vilket BB vi till slut valt som ”vårt” BB så bröt jag helt oväntat ihop (eller kanske inte jätte ändå, jag gjorde samma sak i helgen när jag och Simone diskuterade det hela), jag har hela vägen fram tills nu varit så glad över att jag inte känt mig rädd inför förlossningen. Men när man börjar prata om faktiska saker som vilket BB man ska åka in till så är det precis som om alla känslor kommer svepandes över mig. Först då märker jag att jag faktiskt är helt jävla livrädd. Här har jag berättat om min förra upplevelse – du kan också lyssna på min podd Vattnet Går avsnitt nummer 16 där bästa Brita intervjuar mig. Jag trodde innan att jag skulle bli livrädd i samma ögonblick som jag insåg att jag var gravid, men jag har faktiskt inte reflekterat så mycket över förlossningen förrän nu…. jag har nu bokat upp mig för Aurora-samtal, hoppas det hjälper, någon som har erfarenhet av det? Jag vill ändå försöka föda vaginalt, det som skrämmer mig mest är att bli igångsatt igen. Fy fan. Hur har ni tänkt kring förlossningsrädslan? Jag tror att min rädsla också bottnar mycket i att jag är så fruktansvärt rädd för döden. Det känns som att det är grunden till allt egentligen. Jag trodde ju typ att det var kört för mig när jag fick Essie, så att återuppleva det är inget jag är sugen på direkt. Usch. Nu har vi i alla fall valt SöS och vet ni, det är tack vare er världens bästa läsare. Jag fick flera kommentarer från er (ni vet vilka ni är) som peppade och rekommenderade SöS och bara att veta att det finns någon man ”känner” som rekommenderar något gjorde att valet föll på det – så TACK!!

Annons

Bra saker med vecka 26: Jag har börjat på gravidyoga – så himla skönt. 90 minuter av ren och skär lugn. Första gången hade jag väldigt svårt för att fokusera på här och nu, tankarna snurrade. Men andra gången var jag verkligen närvarande och det var helt fantastiskt bra. Både mig för och bebisen tror jag. Jag går på Studio Levels som ligger nära där jag bor på Kungsholmen och där de har ett nytt koncept som jag gillar, det är en träningsstudio, hårsalong, hudsalong och nagelstudio i ett  – smart va? Yogan och annan styrketräning har gjort att jag känner mig starkare än på länge. Så glad för det.

Mindre bra saker med vecka 26: Jag måste säga att förutom ovan nämnda känslomässiga stormar så är det här en mycket bra vecka. Det känns som att allt är på ett bra spår just nu och att nedräkningen lite sakta har börjat. Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd! Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd! Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd!

Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd! Gravidyoga - typ det skönaste som finns, jag har gått några gånger nu på Studio Levels och är så himla nöjd!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar