Annons
Annons

Gravid vecka 38 – false alarm


 

Gravid vecka 38 - false alarm - i söndags samma dag som jag gick in i vecka 38 trodde jag allt började.

Gravid vecka 38 – false alarm: Samma dag som jag gick in i vecka 38, alltså i söndags, trodde jag också att allt drog igång. Jag hade stått på loppis hela dagen – nej, jag lär mig aldrig att ta det lugnt tydligen – och ni vet loppisar, man pratar, är trevlig, lyfter saker, står rakt upp och ner fyra timmar i sträck osv. Mot slutet av dagen började jag känna ganska starka smärtor, såna som liknar mensvärk i nedre delen av magen. När jag kom hem blev de värre och kom så fort jag ställde mig upp eller rörde mig i stort sett. De var så pass smärtsamma att jag fick stå stilla och andas när de kom och jag tänkte att herrejävlar, i min iver att sälja ut min garderob så har jag satt igång hela skiten. Jag är INTE REDO tänkte jag utan att säga det. För det är ju först nu, denna vecka, vecka 38 som jag ska ta det lugnt på riktigt. Det är nu jag ska sitta och kolla på Real Housewives och Ellen-show på tv, äta glass och bara sunka runt i mjukiskläder. Det var min lilla deal med mig själv och min kropp. Så jag var INTE så sugen på att min kropp skulle skippa vår överenskommelse och dra iväg med mig till BB. Efter att jag legat ner i soffan ett tag började det hela dock avta och redan framåt kvällen kände jag mig som vanligt igen. Både jag och Simone drog en lättnadens suck – ingen av oss  har nog riktigt fattat att det faktiskt ska komma ett barn till, alltså ett livs levande riktigt barn!? Och att han kan komma nu, som i just NU!? Hur sjukt är inte det? Det går liksom inte att ta in?

Annons

Bra saker med vecka 38: Att jag ÄNTLIGEN häckar i soffan, så jäkla skönt. Visst jag har lite möten och någon lunchdejt här och där men inget som höjer pulsen eller känns som ett jobb. Bara trevligheter hela vägen. Så stanna där inne ett tag till tack!

Mindre bra saker med vecka 38: Nu är ju sparkarna och rörelserna inte så mysiga längre alltså. Det är nu de är sådär groteska att det känns som man har en alien i kroppen när bebis rörelser gör att hela magen blir helt deformerad. Även om det inte gör ont så är det ju långt ifrån skönt eller sådär mys som man tycker att det är i början.

Läs också: 
Hjälp, vad ska han heta!?
Vad ska man önska sig i push present?

Gravid vecka 38 - false alarm - i söndags samma dag som jag gick in i vecka 38 trodde jag allt började.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(64)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar