Annons
Annons

Gravid vecka 40 – förlossningsdrinken


 

Så har man gått över tiden, inte oväntat alls, jag var förberedd på det - men NU börjar det bli dags tycker jag!

Gravid vecka 40: Så har man gått över tiden, inte oväntat alls, jag var förberedd på det – men NU börjar det bli dags tycker jag! Eftersom min födelsedag är avklarad så känns det som att han får komma precis när som helst, var faktiskt inte sugen alls på att dela dag, vi måste ju få flera dagar att fira på tänker jag, året behöver bemärkelsedagar! Så från och med NU går startskottet för att testa alla möjliga former av ”sätta-igång”-grejjer. Först ut blir färdknäppen (en av oss mer peppade än andra på det just nu, haha), käka dadlar och dricka förlossningsdrinken (champagne yey!). Har ni bra tips och knep så bara hojta! Här är receptet på en bra förlossningsdrink, har fått det från en barnmorska utan att nämna några namn….

Annons

Recept förlossningdrink:

Lite champagne/mousserande
1 msk mandelmjöl
20 ml ricinolja
1, 5 dl aprikospuré

Visst låter det smaskens? Speciellt det där med ricinolja… gah. Och var hittar man ens aprikospuré!? Har letat sönder mig, det enda jag hittade var en barn-klämmis med aprikos och banan, ska testa med det. Annars får man göra själv har jag förstått…

Läs gärna också:
False alarm – när jag trodde det var på gång
Vad ska han heta – hjälp oss!

Bra saker med att vara gravid vecka 40: Ja, jag har ju sagt det förr men jag mår ju bra! Och sällan får man ju tid att bara ligga på soffan och kolla tv-serier, så ska inte klaga över att han vill stanna inne ett tag till. Ingen stress egentligen.

Mindre bra saker med att vara gravid vecka 40: Nu är det ju på allvar och det är ändå lite läskigt att det verkligen kan hända precis när som helst. Mina känslor är lite all over och jag är rädd, det ska erkännas. Allt känns faktiskt lite läskigt, allt från att åka taxi med eventuella värkar till att oroa sig kring hur logistiken med Essie ska gå. Vi har bästa vänner på ”alert” och mamma och pappa åker upp så fort vi säger till så det kommer ju gå bra. Men ändå… en viss oro finns där i magtrakten.

Ps: klänningen från bilden kommer från fina systrarna Fahrmans samarbete med Ellos. Du hittar den här. 

Så har man gått över tiden, inte oväntat alls, jag var förberedd på det - men NU börjar det bli dags tycker jag!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar