Annons
Annons

Gravid vecka 41 – vattnet går!


 

Sista bilden med msge - en minut senare gick vattnet!

Gravid vecka 41 – vattnet går! Ja, som ni förstår så är jag ju inte längre gravid men ville ändå dela med mig av den absolut sista bilden med magen. Frida sa till mig att jag måste hinna med att ta en bild innan jag åkte in och jag är så glad att jag kom ihåg att göra det. Typ 30 minuter efter att bilden tagits gick mitt vatten. Jag visste att något var på gång då jag hade värkar hela natten men kände mig ändå ganska chill och kunde därför ha sinnesnärvaro nog att köra en liten mini-photoshoot haha. Jag har alltid undrat över hur kvinnor och kompisar kunnat ligga hemma med värkar utan att bli helt nippriga av nervositet och oro – men nu fattar jag, man känner sin kropp helt enkelt, det var en väldigt cool känsla att ligga där med värkar utan att bli stressad över det, jag till och med somnade lite mellan varven. När vattnet gick blev det dock lite mer fart, byta kläder, fixa allt med Essie, packa färdigt väskan, snurra runt i lägenheten – har vi allt? Nu händer det…

Annons

Fortsättning följer…

Sista bilden med msge - en minut senare gick vattnet!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar