Annons
Annons

Happy New Year


 

Nyårsafton, glitter, glamour och sömn före 12 - älskar att det är helt ok att skippa firandet!

Jag visste ju redan på förhand att det inte skulle bli någon skumpa och megafest detta nyår. Däremot hade jag kanske inte tänkt att missa det helt och hållet, SÅ trött är jag liksom inte. Men eftersom vi reste från Sverige klockan 05 på nyårsaftons morse och kom fram till Monterosso på eftermiddagen så var detta preggo något mör. Jag gjorde ändå ett halvhjärtat försök att haka på ner till baren för en appero, när alla andra drack prosecco stod jag där i baren med en välmenande och mjukgörande kanna med ljummet och syntetiskt fruktte. Att skåla med en tekopp när andra har skumpaglas….well, det blev i alla fall ett ”partytrick”. Det här med alkoholfritt öl och vin har liksom inte kommit hit ner riktigt.

Annons

Efter det bjöds det på färsk pasta av svärmor och sen, ja, sen nattade jag Essie och på den vägen är det. Istället för att följa med min käre man ut på byn, kollade jag istället på Kent-dokumentär på Svt Play och somnade innan 23. Vaknade till lite lätt irriterad runt 12-snåret och undrade vad det var för jäkla liv!? Javisst ja…Så kan ett nyår också te sig. Nu är ju jag sån som älskar att fira oavsett vad men det är också rätt skönt att bara skippa allt och må superbra utan ångest den 1 januari. Hoppas ni hade en riktigt rolig kväll och att ni trots all skit i världen 2016 haft ett fantastiskt bra år – jag önskar er alla, kära läsare ett helt underbart 2017 – nu gör vi det här till det bästa på länge!

Nyårsafton, glitter, glamour och sömn före 12 - älskar att det är helt ok att skippa firandet!

Nyårsafton, glitter, glamour och sömn före 12 - älskar att det är helt ok att skippa firandet!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar