Annons
Annons

Helgen i bilder


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?!

Plötsligt händer det – det blir sommar – i alla fall för en liten stund. Och som uppvuxen i det här landet så VET man ju att det är läge att ta till vara på de timmar som bjuder på sol och värme, haha. I fredags körde vi picknick och mys i Kronobergsparken med vänner och massa barn. Det blev alkoholfri öl, sallad, skrubbsår och korv. Skrubbsår och korv till barnen, öl och sallad till de vuxna. På lördagen var det premiär för Essie hos tandläkaren, alltså, jag var nog mer nervös än hon, men det gick superbra och både mamma och Essie var stolta som tuppar när vi gick därifrån. Nu gäller det bara att ta tag i det där med nappen en gång för alla – dock får vi nog vänta tills lillebror varit här en stund så vi inte skapar någon onödig kris – någon som har erfarenhet kring det här med napp-avvänjning? Tips mottages tacksamt!

Annons

Hela söndagen, vilket också var min BF/DUE DATE (HALLÅ!?) spenderade vi på Skansen där Astrid Lindgrens Värld skapade magi. Essie, Hjalmar och Maj dansade, sjöng, lekte och var så lyckliga att denna hormonspäckade människa grät glädjetårar i tid och otid. Att träffa Pippi var spännande men Essie blev ändå lite för starstrucked för att våga sig fram för en kram, vinka var gott nog och att bara få vara i närheten. <3

Världens härligaste helg på alla sätt – hoppas er vara lika mysig! Ny vecka – kan det bli en bebis tro? 

Den gula klänningen nedan är Essies nya favorit och kommer från samarbetet Fahrman X Ellos

Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?! Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?! Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?! Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?!   Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?! Vilken panghelg - väder, väder, väder - vad det gör mycket ändå!?!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar