Annons
Annons

H&M Conscious Exclusive


 

Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt!

Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive kollektionen som H&M släpper i butik och online idag – helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Chefsdesigner Ann-Sofie Johansson berättade om kollektionen och de utmaningar hela modeindustrin står inför när det gäller att skapa en mer hållbar process. Hon och många med henne tror att nyckeln blir lite att ta till vara på avfall – och hur coolt är det inte att klänningen nedan är skapad av uppsamlade PET-flaskor från havets kuster? Eller klänningen ovan som är gjord av återvunna paljetter. Det här är en relativt liten kollektion, därav epitetet Exclusive, men H&M och många fler modeaktörer satsar nu fullt blås på att ställa om sina produktionsled för en mer hållbar framtid. Som Ann-Sofie själv sa – ”Om H&M vill vara ett företag även i framtiden så måste vi göra den här omställningen, det finns inte längre något alternativ”. Och det, kära läsare, får vi verkligen hoppas att allt fler företag och politiker förstår och agerar på.

Annons

Läs mer: 
Ekologiska nyheter – vad sägs om återvunnen badkollektion?
Här får dina kläder nytt liv

Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt!
Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt! Igår fick jag äntligen klämma och känna på den otroligt vackra Conscious Exclusive som H&M släpper varje år - helt magiska plagg gjorda av hållbara material som till exempel återvunnen plast! Fantastiskt!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar