Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Planering ELLEgalan

Nina Campioni förfest ELLEgalan

Hörrni, på fredag är det ELLEgalan!! Den kväll på året som medie- och kändisstockholm stressar upp sig till nervsammanbrott för men som vi alla ändå älskar mer än någon annan kväll. I år är temat Hållbarhet vilket ju är en riktig utmaning för hela modevärlden så heja ELLE för att ni vågar ta i detta ordentligt. Så, dresscode Hållbarhet! Och just hållbarhet i galasammanhang är ju egentligen superenkelt – för vad är mer hållbart än att låna av kompisar (eller designers om man har den kontakten) eller att hyra!? 

Annons

I slutet på förra veckan gick jag en sväng till the Wow Closet som har ENORMT många tjusiga klänningar för uthyrning. Det var som om att gå in i en godisbutik, sjukt roligt – very Pretty Woman-moment! De tre ovan är mina favoriter: den blå asymmetriska var SÅ fin framtill men satt inte perfekt baktill, den röda i mitten tycker jag är så himla läcker och den gnistrande isblå gjorde att jag kände mig som Elsa i Frost.

Så roligt att prova flera olika modeller av klänningar för att kunna klura ut vad man egentligen passar i…

Men…jag har nog egentligen nu bestämt mig för att återanvända något från min egna garderob. Även det väldigt hållbart naturligtvis. Men vi får se, vad det blir får du såklart se på fredag!

Annons

Här kommer en liten recap över vad jag haft på mig de andra galorna. Och när jag tänker efter så har ALLT varit hållbart eftersom jag lånat mig till allt. Billigt också, hehe. Nina Campioni Ellegalan 2019

Förra året blev det ett litet hopkok från Valerie – av spilltyger skapade vi kjolen själva genom lite knyt och så en topp på det. Kände mig snygg och lite cool!Min fantastiska klänning och jag på Ellegalan 2018

2018 kände jag mig som en prinsessa i denna magiska klänning av Frida Jonsvens!Min fantastiska klänning och jag på Ellegalan 2018

Den var dock inte superlätt att rocka dansgolvet med så efter gala och innan efterfest så bytte jag om till en röd klänning från By Malina.

Bilder från Elle-galan 2018

Så en kunde dansa hela natten lång menar jag!Nina Campioni att ELLE wears a dress from Valerie, bling from Cornelia Webb jewellery, vintage shoes and bag from House of Dagmar on the red carpet for the ELLE Awards!

Annons

2017 var jag supergravid och bar en svart vacker sak från Valerie och tycker att min makeup är otroligt snygg här!? Undrar vem som gjorde den…minns ej.

Ellegalan 2017 coming up - så skoj det ska bli - men VAD ska jag ha på mig? Snart får ni se - först en liten recap från föregående år.

2016 var jag på smekmånad i Tokyo med Simone så då blev det ingen gala. Men 2015 bar jag återigen Valerie, så kul med tvådelat!?

Ellegalan 2017 coming up - så skoj det ska bli - men VAD ska jag ha på mig? Snart får ni se - först en liten recap från föregående år.

2014 och gravid för första gången, här med kavaljer Johan Hurtig, jag bar min egna klänning från Stylein och jag kände mig såååå stor och gravid här, haha.

Ellegalan 2017 coming up - så skoj det ska bli - men VAD ska jag ha på mig? Snart får ni se - först en liten recap från föregående år.

Annons

2013 var jag på Costa Rica och surfade med kompisar och då blev det ingen gala. 2012 och jag lånade den här fina saken med hööög slits av Stylein, kände mig sexyyy. Återigen fick Johan agera wingman!

Ellegalan 2017 coming up - så skoj det ska bli - men VAD ska jag ha på mig? Snart får ni se - först en liten recap från föregående år.

2011 och en period då jag enbart bad svart och läder typ. Fick då låna en klänning från Tiger of Sweden.

Åren före dess var jag lite för osäker och feg för att gå på röda mattan eller ens ta en ”dagens outfit” typ så det har jag tyvärr inga bilder på.

4 kommentarer till “Planering ELLEgalan”

 1. Carro skriver: 14 januari, 2020

  Så kul se dina kreationer genom åren. Gillade det vita från förra året. Den lila klämningen var vacker men inte riktigt en fullpott. Det tvådelad svarta var både snyggt och coolt. Jag ser fram emot se årets dress.


  1. Nina Campioni skriver: 14 januari, 2020

   Så kul att du tycker det!!
   Ja, jag trivdes verkligen i det vita också!!
   yes yes…det blir full on garderobsfynd antagligen detta år!


 2. sandra skriver: 15 januari, 2020

  Jättekul att se dina klänningar genom åren. Så peppigt att årets tema är Hållbarhet. Hoppas kvällen blir kul!

  Själv arrar jag middag på lördag och ska klä upp mig i min kompis klänning. En jättesnygg, djupt rosa och kort råsidenklänning som jag lät ta in och korta av axelbanden hos skräddaren. Nu sitter den skimrande saken som en smäck!


  1. Nina Campioni skriver: 17 januari, 2020

   Åh så jäkla bra! Det är ju PERFEKT att man kan låna och få av varandra och sen bara sy om så att det passar perfekt – vilken bra förebild du och dina vänner är, heja!!

   tack för pepp inför kvällen! <3


Dela på:
Laddar
https://nina.elle.se/korvgrill-och-modevisning/