Annons
Annons

Kommande bestseller skrivs….


 

Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre!

…HÄR! Ja, just nu sitter jag ju och bloggar (ehm) men tanken är att jag SKA skriva en jäkla bestseller nu alltså. Och jag tänker att Italien är den perfekta kulissen för att få det gjort, eller vad tror ni!? OBS ni måste lova att köpa en, eller två eller fyra böcker sen när jag väl har blivit en publicerad författare, ok!? Alltså det är så spännande det här, det läskigaste och mest utmanande jag gjort i jobbet tror jag. GAH.

Annons

Jag har kämpat hemma i Stockholm med att försöka skriva men där blir man konstant störd. Antingen är det möten inbokat, någon lunch, ett pressevent, hämta på dagis eller annat härligt. Här nere kan jag sitta ostört och bara skriva. I alla fall oftast. Man måste ju ta det dagliga badet i havet också. Hoppas att ni vill följa med på denna resa!

Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre!Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre! Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre! Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre! Här sitter jag och skriver min kommande bestseller, hehe, befinner mig i Italien för att kunna koncentrera mig, älskar Cinque Terre!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar