Annons
Annons

#LindexHER event


 

Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Tjihoo vad roligt att ni ville komma och uppmärksamma Internationella Kvinnodagen och Lindex viktiga arbete med sitt projekt HER med mig och ELLE. Projektet syftar till att utbilda och hjälpa kvinnor som arbetar i Lindex fabriker runtom i världen att stärka sig själva och känna sig värderade. Det kan bland annat handla om att ge kvinnorna kunskaper om näringsrik mat, vaccinationer, menstruation och familjeplanering.

Annons

– Vi ville förbättra tillvaron för kvinnorna på ett sätt som gynnade dem och deras situation även utanför fabriken, säger hon och berättar hur kvinnorna som gått utbildningen även för kunskapen vidare till vänner, döttrar och grannar. Man har också märkt en skillnad i hur arbetsgivare värderar kvinnorna högre och som mer kompetetenta efter utbildningen.

Vilken härlig kväll det blev med massor av smarta, braiga kvinnor med så mycket kunskap och passion kring de här ämnena och även kring hållbarhet. En ära att få prata med er. Jag vill också rikta ett extra varmt tack till Lindex Hållbarhetschef Sara Winroth som sitter på SÅ mycket kunskap och det är så inspirerande att lyssna till allt du har att säga – fortsätt det oerhört viktiga jobbet.

Foto: Alma Vestlund / Studio Emma SvenssonTack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart! Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart! Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Också bästis kom!!Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Essie var också med!Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Sara – så bäst!  Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Under hela kvinnodagen gick 10% av all försäljning i Lindex samtliga butiker till HER-projektet. Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart! Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart! Tack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Team Lindex + jagTack alla som kom på vårt superevent med Lindex, vilken massa kvinnopower på Internationella Kvinnodagen -underbart!

Underbara vårfärger i showroom

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar