Annons
Annons

Lyxig kväll med Svenskt Tenn


 

Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk!

Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk! Thommy Bindefeld drog igenom Svenskt Tenns historia och hur Estrid Ericson startade allt som den powerkvinna hon var och hur hon handplockade Josef Frank till att bli Svenskt Tenns absoluta superdesigner. Inspirerande på alla sätt. Visste du att man både kan äta frukost, lunch och afternoon tea i tesalongen på andra våningen – himla mysigt ställe! Något jag inte visste var att Svenskt Tenn nu släpp en hel kollektion med urtjusiga läderväskor inspirerade av Estrid själv – vi fick tillfälle att klämma och känna på dem och de är verkligen riktiga klassiker hela bunten. Ovan ser du gänget för kvällen och längst ner ser du gänget i slutet av kvällen, haha. Tack alla goa människor och Svenskt Tenn för en sjukt härlig kväll!Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk! Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk! Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk! Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk! Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk!

Annons

Jag hade lyxen att få njuta av en fantastisk kväll på Svenskt Tenn häromkvällen med god mat, vackra möbler och härligt folk!

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar