Annons
Annons

#OOTD – all denim


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Nina Campioni ootd outfit of the day, jeans saint tropez, skjorta levis, skor billi bi, modebloggare elle sverige, örhängen H&M

Är det något jag känner mig riktigt cool i (förutom skinnbralla) så är det denim on denim. Alltså att man kör jeans både på överkropp och underkropp. Det gör något med en. På något sätt känner jag mig lite mer ”americana-cool”, typ som om jag skulle kunna vara en tjej som jobbar på garage med oljiga bilar och tuggar tobak. Eller nått. Tobak är ju egentligen extremt ocoolt men ja, du fattar.

Annons

//Skor, Billi Bi//Jeans, Saint Tropez//Skjorta, Levi’s//Örhängen, H&M//

Ps: nej mitt hår växer inte rekordfort, bilder togs innan jag klippte av mig allt. DSNina Campioni ootd outfit of the day, jeans saint tropez, skjorta levis, skor billi bi, modebloggare elle sverige, örhängen H&M

Läs gärna också: Mig i bikini – say whaaaat?

Bröderna Olssons Elektriska

Läs gärna också: Trendig denimNina Campioni ootd outfit of the day, jeans saint tropez, skjorta levis, skor billi bi, modebloggare elle sverige, örhängen H&M

Läs gärna också: Jag i heldenim – igen

Bröderna Olssons Elektriska

(0)
(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


Follow me on Bloglovin and Instagram

 


AnnonsLaddar