Annons
Annons

Mateus middag på Bobergs Matsal


 

Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Vissa kvällar är bättre än andra, så enkelt är det. Tisdagens middag på Bobergs Matsal signerad Mateus var en såndär riktig pangkväll! Mateus hade bett ett gäng härliga människor att skapa inspiration till ett bord och en bjuda in vänner att äta vid det färdigdukade bordet. Alltså, det var en sån fest för ögat att se dessa kreativa dukningar, hyfsat långt ifrån det man fixar själv en vanlig tisdag om man säger så. Fina Marie bjöd in mig till sitt bord som gick i vitt, ett riktigt vårigt bord dukat med det här fina bubbel-porslinet! Det som var så kul var att alla bord såg totalt olika varandra ut. Det som var ännu roligare var att man trots att det var 7 olika personer som bjöd in till middag hittade en mix där typ alla kände alla mer eller mindre och där det mer kändes som ett födelsedagsparty än en ”jobb-middag”. Otroligt bra uppstyrt på alla sätt. Ibland är det bra lyxigt att jobba med det man gör. Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Annons

Jag hade världens bästa Cia, Frida och Gahnen till bords. Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Grundare Teresa Lundahl och dottern Filippa som också tagit kliv in i företaget. Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Min tjusiga värdinna!Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Bästa bordet!Fantastiskt middag på Bobergs Matsal tillsammans med alla härliga vänner, modekollegor och Mateus!

Drömdukning ”50 shades of pink!”

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar