Annons
Annons

Mitt bästa Ernst-moment


 

Nu har jag ju förvisso en briljant dotter och så vidare men HERREGUD så stolt jag är över vårt lilla ombygge i sommaridyllen. Vi började röja och spika förra sommaren i vår gamla lada där höns, grisar och kor bott för länge sen. Sen blev jag gravid och det hela pausades något för att accelerera denna grymma sommar. Från morgon till kväll har, framför allt jag och pappa, befunnit oss inne i rummet. Nu är det klart! Tack kära pappa, mamma, bror, svägerska och fästman för svinbra hjälp. Såhär fint trodde jag aldrig vi skulle få till det! Jag ville behålla så mycket som möjligt av det gamla samtidigt som jag ville få det ”ljust och fräscht”, tycker vi lyckades bra med den känslan.

Annons

Om ni orkar så är det ett milslångt bildspel att kolla på ovan och nedan en liten filmsnutt. Ni ser ju att jag aldrig varit stoltare. Heja!!! Beröm mig nu, tack!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar