Annons
Annons

Mode i Gomorron Sverige


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige för att prata höstmode tillsammans med grymma Johan Magnusson – vi hade med oss alldeles för mycket kläder och man hoppas alltid att man ska hinna visa upp alla sina favoriter och hinna prata om exakt alla trender som man tänkt på förhand. I slutändan går tiden i raketfart och när man väl kliver ur studion så visar det sig att man bara hann med att prata om max två saker, tre om man har tur. Och när du sen står där bakom kameran, ja då är det försent för att flika in något eller ändra sig – det är la det som är den där magin med live-tv, du måste sätta det och då och inte sen. Därför är det lätt att känna ett visst missnöje när man åker ifrån tv-huset om man inte har satt det sådär perfekt som man skulle önska. Mycket ”man” här nu men jag menar naturligtvis ”jag” och ingen annan. Men, även om jag känner mig lite missnöjd med dagens sändning så var det oavsett superkul – det är det alltid! Också roligt att jobba med Johan eftersom vi inte kört ihop tidigare och han var megaduktig. OCH – HALLÅ – precis innan vi ska in i rutan och jag står och lägger upp plagg på bordet så hör jag ”hon kommer nu!” Vem? tänker jag och tittar upp och stirrar rakt in i världens bästa Sarah Sjöström. Jag började stamma fram något i stil med ”ååhh, jag är ett SÅNT fan av dig, nu börjar jag nästan gråta”, hon stirrade lite skärrat tillbaka och log och sa att ”det var en fin tröja du plockade fram, ehe”. Stackarn, haha, men gullig var hon och fantastiskt starstrucked blev jag. Jag menar, Super-Sarah, ja jösses!!

Annons

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Klänningen jag hade på mig kommer från Fall Winter Spring SummerIgår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Megafin spets från Ganni

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Blommor med fantastiska volanger från GestuzIgår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Underbar stickad tröja från Dagmar

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Coola röda brallor från Scotch&Soda

Igår var jag på Svt Gomorron Sverige och babblade mode tillsammans med Johan Magnusson!

Å så denna supermänniska!!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar