Annons
Annons

Modeloppis – tack alla!


 

I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober!

I söndags körde vi modeloppis med Make it Last – massor av roliga modeprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober så också jag – vill verkligen tacka alla er som kom och fyndade, babblade, kom med fina ord om allt möjligt eller bara log och sa hej – så himla kul att träffa så fina människor som er! Vi som sålde plagg betalar också en avgift och denna gången gick denna avgift direkt till Kvinnocenter Tensta-Hjulsta som också var på plats och skapade extra kärleksfull stämning.

Annons

Man kunde också skänka de plagg man inte sålde till fortsatt loppis/auktion på Sellpy och där går vinsten också direkt till samma kvinnocenter. Hur bra? Bra för solidaritet och bra för miljön – loppis är en perfekt 360-lösning. Måste också tipsa om en annan aktör som var med på loppisen nämligen God El. All deras vinst går till välgörenhet, helt amaze!I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober! I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober! I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober! I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober! I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober! I söndags körde vi modeloppis med Make it Last - massor av roliga modprofiler, artister och stylister sålde loss från sina garderober!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar