Annons
Annons

Mys med Rebecka Minkoff


 

Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK

Innan vi åkte till Italien så hann jag med att träffa designer Rebecka Minkoff som var på besök i Stockholm för att lansera sin väskserie här på NK. Det var lite extra kul att träffa henne då hon var den första internationell designer som jag träffade och intervjuade precis när jag började min bana som modejournalist. Jag skulle på min första stora fashionweek i New York tillsammans med Sofi, jag var nervös och stressad eftersom allting där var så stort och extremt om man jämförde med Stockholms lilla och mer hemtama och vänliga modevecka. Folk sprang åt alla håll, skrek på varandra och hastade runt. Alla var läskigt smala och extremt välklädda, naturligtvis endast iklädda designerplagg som var noga utvalda. Själv kom jag i jeans, t-shirt och skjorta, vaddå jag skulle ju stå bakom kameran? Streetstyle var i sin linda och ingen brydde sig direkt om dem som skulle titta på modevisningarna till skillnad från idag när kamerorna pekar mer mot dem som står bredvid catwalken än dem som är på den. I alla fall, jag skulle intervjua den här Minkoff som då gjorde sin första egna visning och presentation på Milk Studios på Manhattan, i efterhand inser jag ju att vi båda var lika nervösa. Men hon var gullig, trevlig och hjälpsam och fick mig känna att även jag var välkommen i denna stora, läskiga och häftiga modestad. När jag träffar henne igen cirka nio år senare är hon precis lika varm, ödmjuk och inbjudande. Sen att hon inte minns mig över huvud taget är en annan femma, hahaha, men det kan man ju förlåta trots att jag även denna gång bar jeans och skjorta, some things never change!

Annons

Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK

Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK

Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK Frukostmingel med designer Rebecka Minkoff på Bobgers Matsal på NK

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar