Annons
Annons

#OOTD <3 Specsavers


 
Nina Campioni i samarbete med Specsaver bär glasögon från KarlLagerfeld, jeans från Acne, top från Carlings, väst från Pimkie och skor från Nike.
Det här inlägget görs tillsammans med Specsavers
Jag har burit glasögon sen jag gick i högstadiet och märke att jag fick ont i huvudet för att jag kisade mot svarta tavlan hela dagarna. På den tiden fick man ju ett par glasögon och sen hade man dem, kanske i flera år.

Annons

Jag älskar att det numera finns massor av snygga glasögon till rimliga priser så man kan ha flera och byta ut bågarna efter humör och stil! Ett par svarta bågar som tar för sig matchar jag gärna med svart och vitt så att det blir en sammanhållen look. En lite sober, cool, kanske lite rockig stil. Det är också kul att jobba med kontraster, det blir nästan alltid snyggt. Därför ville jag matcha de mer rockiga bågarna med en sötare blommig klänning och på så vis få en levande och intressant look.

 De här bågarna kommer från Karl Lagerfeld från Specsavers The Industrial Elegance Collection som är en urtjusig kollektion av bågar av dem här typen jag bär som både är lite kaxigt trendiga men samtidigt tidlöst klassiska. 
Look 1:
//Sneakers, Nike Air//Jeans, Acne Studios//Tröja, Stay//Väst, Pimkie//Glasögon, Karl Lagerfeld, Specsavers//Keps, Weekday//
 Nina Campioni i samarbete med Specsaver bär glasögon från KarlLagerfeld, jeans från Acne, top från Carlings, väst från Pimkie och skor från Nike.
Nina Campioni i samarbete med Specsaver bär glasögon från KarlLagerfeld, jeans från Acne, top från Carlings, väst från Pimkie och skor från Nike. Nina Campioni i samarbete med Specsaver bär glasögon från KarlLagerfeld, jeans från Acne, top från Carlings, väst från Pimkie och skor från Nike. Nina Campioni i samarbete med Specsaver bär glasögon från KarlLagerfeld, jeans från Acne, top från Carlings, väst från Pimkie och skor från Nike.
Look 2:
//Stövlar, Nibu Boots//Strumpor, HM//Klänning, As u wish//Kofta, Line of Oslo//Glasögon, Karl Lagerfeld, Specsavers//
  Nina Campioni i samarbete med Specsavers, Nina bär deras både från Karl Lagerfeld tillsammans med klänning och regnstövlar och kofta. Nina Campioni i samarbete med Specsavers, Nina bär deras både från Karl Lagerfeld tillsammans med klänning och regnstövlar och kofta. Nina Campioni i samarbete med Specsavers, Nina bär deras både från Karl Lagerfeld tillsammans med klänning och regnstövlar och kofta. Nina Campioni i samarbete med Specsavers, Nina bär deras både från Karl Lagerfeld tillsammans med klänning och regnstövlar och kofta.
Nina Campioni i samarbete med Specsavers, Nina bär deras både från Karl Lagerfeld tillsammans med klänning och regnstövlar och kofta.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(34)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar