Annons
Annons

#OOTD – den rutiga kavajen


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt!

Den här klänningen hittade jag på en loppis förra året här i Monterosso men har aldrig kommit mig för att använda. Jag tror att det varit en gammal sjuksköterske-klänning, den påminner åtminstone om det. Det roliga är att när jag tog på den och visade Simone så utbrast han ”Men, snygg, visst är jag bra på presenter eller vad!?”. Vaddå, presenter frågade jag, den här har jag köpt själv? ”Nämen, det är väl den du fick av mig på din födelsedag, den från Acne?”. Ridå. Hahaha. Mitt fynd som då kostade 5 euro på loppis går alltså att jämföra med den här, win för mig och alla loppisfans tillsammans säger jag!

Annons

//Sneakers, Lacoste//Klänning, loppis//Blazer, Gestuz//Väska, Back (även den inhandlad på loppis!)//

Foto: Rasmus Lindahl @ Studio Emma Svensson

En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt! En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt! En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt!  En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt! En liten outfit of the day - en blandning av vintage och nytt!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar