Annons
Annons

#OOTD – den svåra gravidkroppen


 

Nina Campioni i klänning från &other stories, skor från Tiger of Sweden och hatt från Gina Tricot

Häromdagen när jag skulle klä på mig så tyckte Essie att jag borde ha klänning, hon tycker nog att jag bär det för sällan. Och vem är jag att säga nej till en liten älsklings önskemål? Det går ju inte. Så jag satte på mig den som var närmast till hands, vilket funkade….sådär va? Alltså den är ju megafin, det tycker jag, men haha ja, den sitter kanske inte perrrrfekt direkt. Men vaffan, klänning och färg blev det, det får vi nöja oss med tycker jag.

Annons

//Skor, Tiger of Sweden//Klänning, &Other Stories//Hatt, Gina Tricot//

Ett bättre exempel på bra plagg för mammakroppen hittar du i Stylingknepet

Nina Campioni i klänning från &other stories, skor från Tiger of Sweden och hatt från Gina Tricot  Nina Campioni i klänning från &other stories, skor från Tiger of Sweden och hatt från Gina Tricot Nina Campioni i klänning från &other stories, skor från Tiger of Sweden och hatt från Gina Tricot

Nina Campioni i klänning från &other stories, skor från Tiger of Sweden och hatt från Gina Tricot

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar