Annons
Annons

#OOTD med Specsavers


 

specsavers-ninaDet här inlägget sker i samarbete med Specsavers

Det börjar närma sig jul och nyår och med det kommer alla möjliga härliga festliga tillfällen. Då tycker jag verkligen man ska försöka se glasögonen som den perfekta accessoaren som sätter pricken över i:et på hela looken. Specsavers tjusiga kollektion Osiris är perfekt för festen – eleganta, stilrena och trendiga glasögon. Jag har valt att styla bågen Dominant (look nr 1) för att den är väldigt jag, formen på bågen är perfektion enligt mig, den lite runda formen med ”vingarna” på sidorna, så snyggt. Den andra looken är stylad med bågen Admire lite för att det är en form jag aldrig provat tidigare men alltid gillat, dessutom var det kul med lite grön nyans i den som jag heller aldrig trott var ”min grej”,  jag tyckte den funkar bra! Vilken look gillar du bäst?

Annons

Jag gillar också att Specsavers har ett så brett utbud där både trend, bra pris och kvalitet jobbar ihop, inte alltid det är så, tycker jag!

Look nr 1:

//Skor, vintage//Klänning, Lindex//Väska, Missoni//Glasögon, Specsavers Osiris//

Look nr 2: 

//Skor, Blankens//Skinnbralla, H&M//Topp, &Other Stories//Väska, Tiger of Sweden//Glasögon, Specsavers Osiris//

specsavers-osiris  specsavers-nina-3 specsavers-nina-2 specsavers-nina-1

specsavers-nina-4

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar