Annons
Annons

#OOTD – Pink days


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Rosa äger! jag och Essie matchar varandra!

Älskar bilderna på Essie som leker innen i rodedendron-buskarna på Djurgården. Igår pratade jag med några vänner om hur vi alla blivit så kära i rosa på senare tid och hur varje gång man bär rosa får flera fina kommentarer och komplimanger. Rosa rocks helt enkelt! Essie älskar ju rosa som så många andra flickor, sen växer man upp och får lära sig att inte gilla rosa för det är för ”mesigt” och sen växer man upp lite till och inser att allt som anses flickigt och tjejigt är så coolt och bra att man bara MÅSTE ha. Så heja rosa och heja tjejer!

Annons

Essies kläder: klänning H&M//prickig t-shirt, Lindex//sandaler från Kavat//

Mina kläder: trench, Gina Tricot//Skjorta, Boomerang//Kjol, H&M//

Rosa äger! jag och Essie matchar varandra! Rosa äger! jag och Essie matchar varandra!

Rosa äger! jag och Essie matchar varandra!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar