Annons
Annons

#OOTD – the vintage look


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

En outfit of the day från Italien - helt klädd i vintage förutom sandalerna från Birkenstock

En liten look från en italiensk gränd! Förutom sandalerna är jag klädd helt i vintage! Nu börjar kvällarna bli rätt kalla här nere men sandaler funkar fortfarande och helt ärligt lever jag i mina Birkens när jag är här. Så himla skönt för hela kroppen att gå i ett par riktigt bra sandaler.

Annons

//Klänning, skärp och väska, vintage//Sandaler, Birkenstock//

Läs gärna också: 
När jag kände mig fin på bröllop
En outfit of the day från Italien - helt klädd i vintage förutom sandalerna från Birkenstock En outfit of the day från Italien - helt klädd i vintage förutom sandalerna från Birkenstock En outfit of the day från Italien - helt klädd i vintage förutom sandalerna från Birkenstock

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar