Annons
Annons

#OOTD – wedding ready


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Bröllopslooken i Rom, klänning från Oui, skor från Billi Bi och smycken från Ioaku

Jag vet inte hur det är för er men jag brukar alltid se tillbaka på bröllop och tänka – ”men VAD hade jag på mig!?!”. Det är precis som om bröllop och klädkoder tar bort ens egen stil och man drar på sig någon klänning som möjligen passar för tillfället men som absolut inte passar ens egna stil. Men för första gången typ någonsin på ett bröllop kände jag mig helt och hållet JAG och också superfin. Så himla härlig känsla det där är ändå när det liksom klaffar på riktigt!

Annons

//Skor, Billi Bi//Klänning, Oui//Örhängen och ringar, Ioaku och Caroline Svedbom//Bröllopslooken i Rom, klänning från Oui, skor från Billi Bi och smycken från Ioaku Bröllopslooken i Rom, klänning från Oui, skor från Billi Bi och smycken från Ioaku Bröllopslooken i Rom, klänning från Oui, skor från Billi Bi och smycken från Ioaku

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar