Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Unibrow no more

Jag får mina ögonbryn fixade

Ok. Så. Jag bokade en tid för att göra iordning mina ögonbryn. Jag har så länge gått och trånat efter Anjas och tänkt att ”wow, vilka fina bryn hon har, vad gött att alltid ha så fina naturligt” och när hon avslöjade att hon brukade gå och få dem fixade så insåg jag att VADFANKEN – varför har jag aldrig gjort det!? Visste typ inte att det fanns. Sagt och gjort. Jag fick en tid – en månad fram i tiden och proffset Lina fick mig att lova att inte plocka mina bryn förrän jag träffade henne så att hon kunde utgå från mina naturliga bryn…. eh jahaaaa, tänkte jag…Jag får mina ögonbryn fixade

Annons

För, det kan jag säga blev en liten utmaning för mig som plockat mina sen högstadiet och jag upptäckte att unibrow inte var en cool grej (tydligen?). Dessutom växer mina bryn som ogräs så det kändes helt ärligt lite som att jag var naken den sista veckan, som om alla kollade på mina bryn (även om jag inser att inte en jäkel bryr sig) – så knasigt.

Annons

Men ni ser ju – läge för pincetten helt enkelt. LOL.

Jag får mina ögonbryn fixade

Annons

Lina tog fram stora skogshyvlarpincetten och satte fart. Lina är ju ett megaproffs så kände mig aldrig orolig, hon har jobbat som makeupartist i fjorton år och de senaste sex av dem jobbat med bryn, så hon vet ju vad hon gör. Kände mig oerhört trygg.

Jag får mina ögonbryn fixade

Och alltså KOLLA in resultatet – hur sjukt? Känner mig som en helt ny människa och tycker typ att det är roligare att göra sig iordning på morgongen, det här blev verkligen ett lyft!! Så glad att jag testade detta och kommer garanterat bli stammis hos Lina!Jag får mina ögonbryn fixade

Annons

Woooopiee, jag har nya fina bryn!!   Jag får mina ögonbryn fixade

Det här att jag inte ens visste att det fanns brynskuggor. Alltså pinsamt dålig koll.

Jag får mina ögonbryn fixade

Kolla denna före och efter? Kan det bli tydligare?

Måste tipsa om att ni också kan boka hos Lina – all info om hur du gör det hittar du här – hon finns på Lyko Concept Store och där håller hon dessutom egen kurs under namnet BROW DEFINE & RESHAPE så man själv kan lära sig sköta sina bryn. Så bra. Kanske kan norpa ett och annat tips av henne framöver och dela med mig av.

4 kommentarer till “Unibrow no more”

 1. Maddie skriver: 09 april, 2019

  Så jäkla snyggt! Wow!!


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 10 april, 2019

   Men eller hur!?!? så galet!


 2. Carolina Karlsson skriver: 13 april, 2019

  Supersnyggt!


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 14 april, 2019

   Visst blev det bra!?


Dela på:
Annons
Laddar
https://nina.elle.se/var-och-vinter/