Annons
Annons

Så planerar du ett bröllop


 

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs! Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden. Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid. Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här! Planera ditt bröllop med hjälp av ELLEs kurs!

När vi gifte oss i Italien hade vi stor hjälp av en vän som råkar vara bröllopskoordinator. Hon var fantastisk nog att ställa upp för oss utan betalning, något som antagligen inte alla har lyxen att få men herregud, vad hade vi gjort utan henne!? Jag hade ärligt varit helt lost och inte över huvud taget vetat i vilken ordning man bör fixa med allt, vilka beslut man ska ta, vad det finns för olika varianter av allt, ja, ni som har planerat bröllop någon gång vet hur sjukt mycket jobb det är. Med hjälp blev alla de där besluten roliga och planeringen lätt! Nu släpper ELLE en hel kurs i bröllop – ja, det låter kanske tramsigt men det kan fanken behövas!

Annons

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio delar som ni kan ha när ni vill och har tid och just nu får du 20% rabatt av mig på kursen, bra va? Ange koden NINA när du registrerar dig så får du 20 % rabatt!

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Ni får tillgång till bröllopskoordinatorns hemligheter och proffsknep, får hjälp att komma igång och lägga upp planeringen och får ta del av exklusivt material som ni kan spara för livet.

Du kan nå onlinekursen var som helst, det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta – och en internetuppkoppling. Kursen är tillgänglig för er så snart ni registrerat er och ni kan logga in och ut hur många gånger ni vill.

Missa inte: 

10 grymma tips för en bra möhippa!!

 

 

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar