Annons
Annons

Semesterprojekt 2017


 

Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset!

Yahooo, nu är vi äntligen inne i målarfasen i rummet vi renoverar i huset. Snacka om att skörda frukten efter mycket hårt slit. Det är så tillfredsställande att rolla ny färg över slitna väggar och golv eftersom det blir en så tydlig skillnad från då och nu. Eftersom vi är sex personer som äger det här huset tillsammans så måste ju alla beslut gå igenom vårt egna lilla öråd. För att bestämma färg på väggarna gjorde vi helt enkelt så att vi plockade ut ett gäng färgkort som vi sen fick rösta på. Den färg som fick flest röster blev då väggfärgen. Vinnare blev Soft Paris trots att Essie gjorde sitt bästa för att lobba in sin starka gula favorit…

Annons

Till golvet valde vi en djupare färg i samma färgfamilj Dusky Paris. Tror det kommer bli såååå fint. Nästa vecka får ni se resultatet. Men den som inte kan vänta så länge kan hänga med i realtid på Instastories @ninacampioni – välkommen.

Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset!Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset! Nu är vi äntligen i målarfasen i det rum vi renoverar i nya huset!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(29)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar