Annons
Annons

OOTD – Blåvita ränder för rivvi


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre

Det ska såklart vara blåvita ränder på rivvi – allts å riviäääran. Nu har vi ju egentligen kommit hem till Stockholm igen men eftersom jag varit utan dator i en evighet så har jag ju samlat på mig lite bilder att dela med mig av så vi kan väl låtsas att vi fortfarande är i Italien någon dag till eller hur? Ok, schysst av er. Men detta att inte ha sin egen dator. Det är banne mig en utmaning för en som har blogg och annat datande som yrke. Det jag ville säga med den här posten är att jag kände mig så himla fin och så, liksom, passande när jag gick omkring i jeans och blåvitrandig skjorta utmed havet. Som om stranden och vattnet tackade mig för att jag försökt matcha den fina utsikten. I alla fall kan man ju inbilla sig det. Tror i alla fall att den här skjortan kommer bli min stora sommarkompis 2018.

Annons

//Jeans, Saint Tropez//Skjorta, Lindex//Sneakers, Lacoste//Solglasögon, Sunbuddies//

Essies fina klänning kommer från Blaublau

Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre Nina Campioni visar dagens look i Monterosso, Cinque Terre

(0)
(3)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


Follow me on Bloglovin and Instagram

 


AnnonsLaddar