Annons
Annons

Stockholm Fashionweek best of day 3


 

Best of Stockholm Fashionweek day one! Nina Campioni at ELLE sums it all up for you!

Sista dagen av modeveckan gick mer i herrarnas tecken så jag gick inte på så många visningar men jag hann med en tur till Jewellery Lounge där många av Sveriges främsta smyckesdesigners och accessoarsdesigners visade upp sig. Jag letar efter bilder från de övriga men hittar än så länge bara bilder från Baumgarten di Marcos monter, detta märke är extra speciellt då de gör smycken av rådiamanter som inte bara är snyggt utan det innebär också att det blir ett mer hållbart val än många andra. Mycket bra! Här är ett par favoriter från detta märke.

Annons

Andra riktigt coola märken som visade var: Reschia, Sophie by Sophie och KSV Jewellery

Best of Stockholm Fashionweek day one! Nina Campioni at ELLE sums it all up for you!

Under alla tre dagarna av modeveckan var RHM Sweden igång med poetry slam, föredrag, spännande workshops och en popup-shop där man bland annat kunde köpa och beundra STAI och This is Sweden – det sistnämnda skapar plagg med antirasistika budskap! Best of Stockholm Fashionweek day one! Nina Campioni at ELLE sums it all up for you!

Best of Stockholm Fashionweek day one! Nina Campioni at ELLE sums it all up for you!

Stand är ett märke/designer som är lite extra skoj att hålla ögonen på. Det är relativt nytt men har redan gjort stort avtryck på den svenska modescenen för sina tjusiga plagg i skinn och mocka. Nu har man utökat sitt sortiment med ruggigt tjusiga ytterplagg och den där läderkostymen – hur cool? Best of Stockholm Fashionweek day one! Nina Campioni at ELLE sums it all up for you!

Som avslutning av hela modeveckan stoltserade Whyred som både visade herr och dam och jag är SÅ ledsen att jag missade denna show för den ser verkligen fantastisk ut. Fullkomligt älskar plaggen med de här flätade banden på, så vackert och coolt samtidigt. Även här fick vi se både grönt och rött vilket stärker den trenden ytterligare.  Fuskpäls, tjusiga rockar och grymma material. Det här var en pangvisning!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar