Annons
Annons

Tävla och vinn!


 

Tävla och vinn boken Det är inte du det är dom av Hormoner och Hemorrojder

Hallå, mina kära vänner Hormoner och Hemorrojder har ju släppt bok – Det är inte du Det är dom – hur kul är inte det? Dessa smarta och roliga kvinnor skriver här om hur du lyckas att behålla ditt vett (hyfsat i alla fall) igenom de ibland tuffa småbarnsåren. Vill du ha en bok? Klart du vill, nu tävlar jag ut en fin en till dig. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att berätta en rolig historia/dråplig händelse som involverar ett barn, det behöver inte vara ditt eget utan så länge jag skrattar så har du lyckats! Jag är enhällig domare och utser vinnare och det blir helt enkelt den som får mig att skratta mest. Bra va!?

Annons

Senast fredag den 24 mars vill jag ha ditt bidrag! Lycka till! Tävla och vinn boken Det är inte du det är dom av Hormoner och Hemorrojder

(21)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar